Er staat een mevrouw voor me met een prachtig gezicht waar ik mijn ogen bijna niet vanaf kan houden. Er is iets in dat gezicht dat me fascineert maar ik weet niet waarom en daarom blijf ik kijken. Het is bijna bij het genante af maar ik moet gewoon blijven kijken. Ik snap zelf niet waarom. Nadat ik heb afgerekend en al lang buiten loop ben ik nog aan het bedenken waarom en ergens begint langzaam een kwartje te vallen.

 

Het was een prachtig gezicht maar er was iets vreemds aan het gezicht. Het stond wat strak en de verhoudingen waren een beetje raar. Al verder denkend, waar hou je je inderdaad mee bezig, snap ik het. Ik vermoed hier en daar wat botox, nou ja. Als je daar nou gelukkig van wordt moet je dat zeker doen, dus vandaar ook de strakheid van het gezicht maar het allergekste waren eigenlijk haar wenkbrauwen.

 

Die waren raar. Vind ik. Ze zaten heel hoog. En ze waren nep. Dus ik denk dat haar echte wenkbrauwen weggeschoren waren, wat me ook gelijk weer op iets brengt, moet je dat dan echt elke keer wegscheren of branden ze dat dan weg zodat je niet elke twee dagen met zo’n gezellig epileerding ellendig schreeuwt van de pijn??

 

 Maar terug naar de wenkbrauwen, de vervangers van haar harige wenkbrauwtjes waren ongeveer een centimeter hoger aangebracht. En dat is raaaaaaar. Iemand kijkt permanent verbaasd. En daar word ik nerveus van. Omdat ik denk dat ik iets moet zeggen wat natuurlijk helemaal niet nodig is, maar iemand die vragend blijft kijken wil meestal iets en in dit geval, aangaande betaling en spullen mee nemen kwam dat niet overeen.

 

Ah. Dat was het dus. Waarom doen vrouwen dat? Niet schijnheilig zijn Kaatje. Ok. We willen allemaal toch een beetje knap voor de dag komen en helpen de natuur een beetje. Dat snap ik. Doe ik ook wel aan mee. Beetje make-up mag hoor. Normaal. Dat wel graag. Geen Heeeeeeele lagen graag. Maar dit? Hoe ver ga je?

 

Heb je een hekel aan de hoogte van de wenkbrauwen? Die dingen zitten er niet voor niets toch. Hebben een functie. Net als die haren uit je neus. Wil je ook niet zien maar ze zitten er ook niet voor Jan Joker. ik probeer me te bedenken wat het voordeel is als je die haren niet meer hebt. Dan loopt het zweet zo naar beneden.Toch? Muts dat ik ben. Vrouwen die hun wenkbrauwen doelbewust weghalen sporten vast niet. Of doen geen zwaar werk waar je bij gaat zweten. Ik snap het niet. Kan iemand mij dit uitleggen?? Ik hoor het graag.

 

Maar ik heb er nog eentje. Waarom, waarom in vredesnaam doe je een “droplijntje” om je mond?? Ik heb er onlangs weer eentje gezien. Misschien was dat een lijntje van jaaaaaaren her. Maar oh…wat sneu als je daar dan nog mee zit…….Permanent make up wat er noooooiiiiit meer afgaat. Een droplijntje om je mond? Om te laten zien dat je dol bent op drop? Nee joh. Grapje. Lachen.

 

Maar….met zo’n lijntje, of het nu een droplijntje is of een ander minder zichtbaar lijntje, moet je altijd lippestift op je mond smeren. Of heel goed in de gaten houden dat als je iets gegeten hebt het wel weer netjes zit, want anders zie je er als een soort vergeten clowntje uit. Daar word je toch moe van?? Moet je altijd in de spiegel kijken. Jeetje, ik krijg bijna medelijden met die dames. Daar moet je wel een die-hard voor zijn hoor.

 

Ik doe niet mee. Ben ik veel te slordig voor. en die botox, de botox is echt niet opgewassen tegen de slappe lach. Dan maar scheuren en kreukels in mijn hoofd. En in mijn lijf. Ik weet in ieder geval wel waar ze vandaan komen.

Reactie plaatsen

Reacties

Ben
7 jaar geleden

Zo ist kaatje puur natuur met hier en daar een verdiende rimpel ik doe met je mee

Bedankt maar weer voor je leuke verhaal

Maak jouw eigen website met JouwWeb